Voor verwijzers

Bij een conventionele CT-scan loopt u belangrijke informatie mis over de anatomie, de biomechanica en de pathologie van de voeten in de natuurlijke belaste stand. T-Scans biedt u de mogelijkheid een 3D CT-scan te krijgen van de voeten van uw patiënt in staande positie. Zo kan de impact van het lichaamsgewicht worden meegenomen bij uw beoordeling.

Verwijzing door huisarts

  • Binnen Zorgdomein kunt u verwijzen naar Diagnostiek voor U. Let op, vermeld hierbij Locatie Eindhoven. Uw patiënt zal op locatie in Eindhoven worden gezien door een gespecialiseerde voet- & enkel orthopeed.
  • Laat uw patiënt mailen naar afspraken@t-scans.com. Wij nemen contact op met de patiënt om een afspraak te maken.

Verwijzing door voet- en enkelspecialist

Vul het verwijsformulier in via de onderstaande knop. Dan wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Wij zijn T-Scans

T-Scans biedt u een service door 3D CT-scans te maken van de voeten van uw patiënt terwijl zij belast worden. Wij maken gebruik van de pedCAT 3D CT-scanner. Deze innovatieve scanner produceert in enkele minuten en onder lage stralingsdosis (6 microsievert (μSv)) gedetailleerde beelden van de huid, spieren, pezen en individuele botdelen van beide voeten. De patiënt komt naar onze locatie in Eindhoven en de resultaten komen bij u terug. Zo zorgt T-Scans voor de optimale diagnostische informatie zonder dat dit u extra tijd, moeite of geld kost.

Gewichtdragende CT is de nieuwe standaard.

Geïnteresseerd in T-Scans Services?