Contact

Gewichtdragende 3D CT-scans zijn de nieuwe standaard voor voet- en enkelspecialisten. Uw patiënt komt bij ons langs voor de scan. Geen hoge aanschaf kosten voor u, wel betere en efficiëntere diagnostiek voor uw patiënten. Neem gerust en vrijblijvend contact op om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.
LOCATIE

T-Scans B.V.

Boschdijk 1119
5626 AG Eindhoven

Netherlands

E-MAIL

info@t-scans.com

Stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.  Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met derden. *Verplicht

  T-Scans B.V. neemt goede zorg serieus en we vinden het belangrijk dat onze cliënten tevreden zijn. Ondanks de aandacht en inzet kan het gebeuren dat u niet tevreden bent. U kunt dan een klacht indienen.

  • U kunt erop rekenen dat we uw klacht altijd serieus nemen en strikt vertrouwelijk omgaan met uw gegevens.
  • Het indienen van uw klacht geeft ons de mogelijkheid om samen met u een oplossing te vinden.
  • Ook helpt het ons om de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening te verbeteren.

  Als u om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, laat het ons dan weten. Er kan sprake zijn van een misverstand en dan zoeken we graag naar een oplossing. U kunt contact opnemen door te mailen naar klachten@t-scans.com. U zult binnen drie werkdagen een reactie van ons ontvangen.

  Als u er met overleg niet uit komt:
  Indien u er met de klachtencoördinator niet uitkomt, dan kunt u uw klacht voorleggen aan de klachtencommissie. T-Scans heeft een onafhankelijke klachtencommissie, die klachten van patiënten onderzoekt en daar uitspraak over doet. Daarnaast is T-Scans aangesloten bij de erkende geschillencommissie Klachtenportaal Zorg. Een eventuele klacht voor de klachtencommissie kunt u per e-mail indienen door te mailen naar info@klachtenportaalzorg.nl of door het formulier op de website in te vullen.

  Hier vindt u:

  OUR PARTNERS

  curvebeam
  hielpijn
  dalen
  provoet logo-01
  podozorg
  le-loux